Poletne jezikovne delavnice

 

V času poletnih počitnic organiziramo enotedenske poletne jezikovne delavnice v angleščini in nemščini za predšolske (od 5. leta dalje) in šolske otroke.

Potekajo v Dudah in na različnih drugih lokacijah od ponedeljka do petka med 8.00 in 15.30 uro. Poskrbljeno je tudi za brezplačno jutranje in popoldansko varstvo.

Na poletnih jezikovnih delavnicah se otroci na ustvarjalen in zabaven način učijo angleščino in nemščino prek igre, petja, likovnih, športnih in drugih aktivnosti. Otroci se učijo od osnov do nadgrajevanja znanja slovnice, bogatenja besednega zaklada, kulturnih značilnosti različnih narodov in vse to na sproščen, kreativen in zabaven način v družbi vrstnikov. Tako postajajo bolj samozavestni in sproščeni pri govoru v tujem jeziku. Vsak dan je poln dogodivščin na terenu, kjer v naravnem okolju spoznavajo nove besede in fraze, povezane z naravo, živalmi, poklici, mestom, prometom, športom ter še in še. Jezikovne delavnice so tudi odlična priprava na novo šolsko leto.

Počitniške programe vodijo domači in tuji predavatelji, med katerimi večina že med letom poučuje v Dudah.

slika2

DATUMI POLETNIH JEZIKOVNIH DELAVNIC

19. 8. – 23. 8. 2019

Letošnje leto, bo naše 20. leto organiziranja poletnih jezikovnih delavnic, zato so nam naše izkušnje, kako združiti prijetno s koristnim, v veliko pomoč.

Cel teden se bo dogajalo veliko zanimivega. Letošnja rdeča nit jezikovnih delavnic bodo gradovi. Dotaknili se bomo življenja na gradovih, kraljev in kraljičin,…

Prvi dan je spoznavni dan, ko pečemo palačinke. “Povedat moraš, kaj je not, in to v angleščin, da jo dobiš”. Po kosilu gremo na plezalno steno v Domžale, kjer nam bo trener z ekipo za športno plezanje predstavil njihovo dejavnost in opremo, nato pa se bomo tudi sami preizkusili v plezanju.

Drugi dan se z vlakom peljemo v Ljubljano. Na Ljubljanski grad se bomo povzpeli z vzpenjačo, kjer nas čaka voden ogled Lutkovnega muzeja. Ljubljano si bomo ogledali z grajskega stolpa in spoznali grajsko življenje skozi virtualni film. Potepali se bomo po stari Ljubljani, kjer bomo obiskali tržnico, Prešernov trg, Magistrat in obenem naredili kakšno izvirno fotografijo.

Tretji dan gremo v Arboretum Volčji Potok. Izdelali si bomo svojo krono, kot jo imajo kralji in kraljične. Iskali bomo tudi skriti zaklad, ključi do zaklada pa bodo odgovori, povezani z vprašanji o gradovih.

Četrti dan imamo piknik v Dragomlju, kjer bomo izdelali svoje lutke in uprizorili svojo lutkovno predstavo v angleščini. Preizkusili se bodo tudi v različnih športnih aktivnostih. Kosilo na pikniku si bomo pripravili sami.

Zadnji dan gremo z avtobusom v Tunjice, na kmetijo, kjer bomo božali zajčke, račke, mucke, pujske, piščančke, koze in jahali oslička. Na kmetiji bomo imeli kiparsko delavnico z DAS maso ter se igrali nešteto iger povezanih z živalmi.

Ves čas se bomo pogovarjali in peli v angleščini. Tako otroci na naraven način spoznavajo jezik.

Igrali se bomo nešteto zabavnih iger, čaka nas veliko zanimivih dogodivščin, ki pa jim bomo dodali še pesmi in likovne ter športne aktivnosti. Vse bo potekalo v angleščini, saj si bodo otroci  tako obogatili besedni zaklad, nadgradili bodo slovnične strukture ter hkrati zaradi sproščenega vzdušja postali bolj samozavestni pri govoru v tujem jeziku. Hkrati bo to tudi odlična priprava na novo šolsko leto.

V ceno je vključeno vse, in sicer vodenje, hrana in pijača, prevozi z vlakom in avtobusom, vstopnine v Arboretum, Lutkovni muzej, Ljubljanski grad in vzpenjačo, jahanje oslička, plezanje, likovni, športni in didaktični material, majice, mape,…

V primeru slabega vremena večina aktivnosti poteka v klimatiziranih prostorih centra DUDE.

Pridružujemo si pravico do spremembe programa.

Cena: 140,00 EUR + 22% DDV = 170,80 EUR

Število mest je omejeno, zato pohitite z vpisi.

PRIJAVNICA
Podatki o udeležencu

Ime

Priimek

Rojstni dan

Naslov

Kraj in poštna številka

Telefon

GSM

Email

Podjetje

Kontaktna oseba

Plačilo

Tip plačnika

Način plačila

Vpis

 Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Dude, d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja, odjava je možna na e-mail dude@dude.si.

Brezplačno

Testiranje in svetovanje
Preden vas vpišemo v tečaj, vas brezplačno testiramo ter vam svetujemo najbolj primeren program. Predstavimo vam tudi literaturo, dodatni material ter način našega poučevanja.

Dodatne vaje
Predavatelji vam po potrebi pripravijo dodatne vaje za utrjevanje besedišča in slovničnih struktur.

Izposoja knjig in revij
Branje je nepogrešljivo orodje za razumevanje jezika in bogatenje besednega zaklada. Iz naše knjižnice si lahko brezplačno izposojate tujejezične knjige in revije različnih težavnostnih stopenj.