Poletne jezikovne delavnice

 

V času poletnih počitnic organiziramo enotedenske poletne jezikovne delavnice v angleščini in nemščini za predšolske (od 5. leta dalje) in šolske otroke.

Potekajo v Dudah in na različnih drugih lokacijah od ponedeljka do petka med 8.00 in 15.30 uro. Poskrbljeno je tudi za brezplačno jutranje in popoldansko varstvo.

Na poletnih jezikovnih delavnicah se otroci na ustvarjalen in zabaven način učijo angleščino in nemščino prek igre, petja, likovnih, športnih in drugih aktivnosti. Otroci se učijo od osnov do nadgrajevanja znanja slovnice, bogatenja besednega zaklada, kulturnih značilnosti različnih narodov in vse to na sproščen, kreativen in zabaven način v družbi vrstnikov. Tako postajajo bolj samozavestni in sproščeni pri govoru v tujem jeziku. Vsak dan je poln dogodivščin na terenu, kjer v naravnem okolju spoznavajo nove besede in fraze, povezane z naravo, živalmi, poklici, mestom, prometom, športom ter še in še. Jezikovne delavnice so tudi odlična priprava na novo šolsko leto.

Počitniške programe vodijo domači in tuji predavatelji, med katerimi večina že med letom poučuje v Dudah.

slika2
IMG_0936 (002)
IMG_2393
IMG_7998 (002)
IMG_1769
IMG_2451
IMG_1817
IMG_2579

DATUMI POLETNIH JEZIKOVNIH DELAVNIC

19. 8. – 23. 8. 2019

Letošnje leto, bo naše 21. leto organiziranja poletnih jezikovnih delavnic, zato so nam naše izkušnje, kako združiti prijetno s koristnim, v veliko pomoč.

Cel teden se bo dogajalo veliko zanimivega. Pogovor bo potekal v angleščini, prilagojeno otrokom. Letošnja rdeča nit jezikovnih delavnic bo Rusija, ki je največja država na svetu, saj zavzema kar 16% celotne površine Zemlje.

Prvi dan je spoznavni dan, ko bomo otroke razdelili v skupine glede na njihovo starost ter predznanje angleščine. Po kosilu gremo na plezalno steno v Domžale, kjer nam bo trener z ekipo za športno plezanje predstavil njihovo dejavnost in opremo, nato pa se bomo tudi sami preizkusili v plezanju. Po vrnitvi bomo pekli palačinke in se naučili angleških izrazov sestavin. Pri nam velja: “Povedati moraš, kaj je notri, da jo dobiš” – v angleščini seveda 🙂

Drugi dan gremo v Arboretum Volčji Potok. Izdelali bomo medvede, ki so narodni simbol Rusije. Iskali bomo tudi skriti zaklad, ključi do zaklada pa bodo odgovori, povezani z vprašanji o Rusiji.

Tretji dan se z vlakom peljemo v Ljubljano.  Obiskali bomo hišo eksperimentov, kjer si bomo ogledali raznovrstne dogodivščine in izvajali različne ekperimente, tudi v angleščini. Potepali se bomo po stari Ljubljani, kjer bomo obiskali tržnico, Prešernov trg, Magistrat in obenem naredili kakšno izvirno fotografijo.

Četrti dan imamo piknik v Dragomlju, kjer bomo izdelali svoje lutke mačk, ki imajo tudi uradni status varuhov ruskih umetniških galerij, in uprizorili svojo lutkovno predstavo v angleščini. Preizkusili se bodo tudi v različnih športnih aktivnostih. Kosilo na pikniku si bomo pripravili sami.

Zadnji dan gremo z avtobusom v Tunjice, na kmetijo, kjer bomo božali zajčke, račke, mucke, pujske, piščančke, koze in jahali oslička. Na kmetiji bomo imeli kiparsko delavnico z DAS maso ter se igrali nešteto iger povezanih z živalmi.

Ves čas se bomo pogovarjali in peli v angleščini. Tako otroci na naraven način spoznavajo jezik.

Igrali se bomo nešteto zabavnih iger, čaka nas veliko zanimivih dogodivščin, ki pa jim bomo dodali še pesmi in likovne ter športne aktivnosti. Vse bo potekalo v angleščini, saj si bodo otroci  tako obogatili besedni zaklad, nadgradili bodo slovnične strukture ter hkrati zaradi sproščenega vzdušja postali bolj samozavestni pri govoru v tujem jeziku. Hkrati bo to tudi odlična priprava na novo šolsko leto.

V ceno je vključeno vse, in sicer vodenje, hrana in pijača, prevozi z vlakom in avtobusom, vstopnine v Arboretum, Hišo eksperimentov, najem plezalne stene in vodenje, ogled kmetije, jahanje oslička, likovni, športni in didaktični material, majice, mape,…

V primeru slabega vremena večina aktivnosti poteka v klimatiziranih prostorih centra DUDE.

Pridružujemo si pravico do spremembe programa.

Cena: 140,00 EUR + 22% DDV = 170,80 EUR

Število mest je omejeno, zato pohitite z vpisi.

PRIJAVNICA
Podatki o udeležencu

Ime

Priimek

Rojstni dan

Naslov

Kraj in poštna številka

Telefon

GSM

Email

Podjetje

Kontaktna oseba

Plačilo

Tip plačnika

Način plačila*

Vpis

 Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Dude, d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja, odjava je možna na e-mail dude@dude.si.

*Pri plačilu na dva obroka se obračuna 3,5% dodatka. Več informacij si lahko preberete na strani plačilni pogoji

Brezplačno

Testiranje in svetovanje
Preden vas vpišemo v tečaj, vas brezplačno testiramo ter vam svetujemo najbolj primeren program. Predstavimo vam tudi literaturo, dodatni material ter način našega poučevanja.

Dodatne vaje
Predavatelji vam po potrebi pripravijo dodatne vaje za utrjevanje besedišča in slovničnih struktur.

Izposoja knjig in revij
Branje je nepogrešljivo orodje za razumevanje jezika in bogatenje besednega zaklada. Iz naše knjižnice si lahko brezplačno izposojate tujejezične knjige in revije različnih težavnostnih stopenj.