Poletne jezikovne delavnice

 

V času poletnih počitnic organiziramo enotedenske poletne jezikovne delavnice v angleščini in nemščini za predšolske (od 5. leta dalje) in šolske otroke.

Potekajo v Dudah in na različnih drugih lokacijah od ponedeljka do petka med 8.00 in 15.30 uro. Poskrbljeno je tudi za brezplačno jutranje in popoldansko varstvo.

Na poletnih jezikovnih delavnicah se otroci na ustvarjalen in zabaven način učijo angleščino in nemščino prek igre, petja, likovnih, športnih in drugih aktivnosti. Otroci se učijo od osnov do nadgrajevanja znanja slovnice, bogatenja besednega zaklada, kulturnih značilnosti različnih narodov in vse to na sproščen, kreativen in zabaven način v družbi vrstnikov. Tako postajajo bolj samozavestni in sproščeni pri govoru v tujem jeziku. Vsak dan je poln dogodivščin na terenu, kjer v naravnem okolju spoznavajo nove besede in fraze, povezane z naravo, živalmi, poklici, mestom, prometom, športom ter še in še. Jezikovne delavnice so tudi odlična priprava na novo šolsko leto.

Počitniške programe vodijo domači in tuji predavatelji, med katerimi večina že med letom poučuje v Dudah.

slika2
20200818_104756
IMG_2393
IMG_7998 (002)
IMG_2451
IMG_1817

Brezplačno

Testiranje in svetovanje
Preden vas vpišemo v tečaj, vas brezplačno testiramo ter vam svetujemo najbolj primeren program. Predstavimo vam tudi literaturo, dodatni material ter način našega poučevanja.

Dodatne vaje
Predavatelji vam po potrebi pripravijo dodatne vaje za utrjevanje besedišča in slovničnih struktur.

Izposoja knjig in revij
Branje je nepogrešljivo orodje za razumevanje jezika in bogatenje besednega zaklada. Iz naše knjižnice si lahko brezplačno izposojate tujejezične knjige in revije različnih težavnostnih stopenj.