Osnovni podatki

 

DUDE, d. o. o.
Breznikova ulica 15
1230 Domžale

Tel.: 01 721 69 13
GSM: 041 317 444

TRR: 61000-0012866815
ID številka za DDV: SI90645928
Matična številka: 1197673

Naš jezikovni center je ime dobil po škotskih dudah.

DUDE so dobile ime po instrumentu škotske dude.

Delovni čas sprejemne pisarne

Od sredine avgusta do sredine junija:
  • od ponedeljka do četrtka od 10.00 do 18.00
  • ob petkih od 08.00 do 16.00
  • ob sobotah po dogovoru
V času poletnih počitnic:
  • od ponedeljka do petka  od 08.00 do 16.00
  • ob sobotah zaprto

Kdo smo?

 

Jezikovni center DUDE deluje že od septembra 1997.  Nahajamo se v poslovno-trgovskem centru BREZA v Domžalah na Breznikovi ulici 15.
Izobraževalni programi v jezikovnem centru DUDE so javno veljavni ter potrjeni s strani Ministrstva za šolstvo in šport RS. Smo član jezikovne sekcije jezikovnih centrov Slovenije pri Gospodarski Zbornici Slovenije.
Predavatelji smo strokovno usposobljeni, predani svojemu delu, in vedno dobro pripravljeni. Pozitivno vzdušje, sproščenost in individualni pristop so pogoj za uspešno poučevanje, zaradi katerega se tečajniki radi vračajo in s seboj pripeljejo še svoje družinske člane, prijatelje in znance.

S svojo vizijo vam pomagamo pri vaši osebnostni rasti, saj nam znanje daje večjo samozavest in samospoštovanje.

IMG-41

Lili Jurman, ustanoviteljica Jezikovnega centra DUDE

Skoraj dvaindvajset let je že minilo od sanj, ki so se mi uresničile. Te so bile ustanoviti jezikovni center, kjer bomo poučevali z največjo predanostjo, odgovornostjo, strokovnostjo in hkrati imeli individualni pristop do vseh tečajnikov. Z odličnimi predavatelji, ki so in še sodelujejo skozi vsa ta leta z našim centrom, nam je to tudi uspelo. Prav vsakdo, ki poučuje in je poučeval v DUDAH, je prispeval delček sebe v mozaik uspešne zgodbe, ki se nadaljuje. Zato bi se vsem predavateljem in hkrati tudi vsem tečajnikom iskreno zahvalila za sodelovanje, podporo in zaupanje.

marietta-net

Marjeta Jurman, direktorica

Voditi jezikovni center je zelo odgovorno delo. Toda s pravim kolektivom, ki ima skupni cilj maksimalno se potruditi in ustvariti prijetno vzdušje tako za tečajnike kot za vse, ki poučujemo, je veliko laže. Nadvse sem hvaležna, da imam tako čudovite sodelavce, ki so predani svojemu delu, čutijo odgovornost in z veseljem naredijo še kaj dodatnega za še večji skupni uspeh.

KARIN SLIKA (002)
Karin Kokalj, tajništvo in angleščina

Vedno sem rada poučevala in delala z otroci, a prijetno vzdušje, nasmejani obrazi in pozitivna energija naredi izkušnjo še toliko lepšo. Vesela sem, da lahko svoje znanje delim s tečajniki v Dudah.

FrancescoGiampa

Francesco Giampáitalijanščina

Poučevanjev Dudah je zelo profesionalno, organizirano in tudi delovno vzdušje je enkratno. V Dudah se počutim zelo sproščeno, prijetno in domače.

KarmenJerič

Karmen Jerič, italijanščina

Pravi užitek je poučevanje italijanskega jezika na Dudah – v jezikovni šoli, kjer je pozitivna energija osnovna gonilna sila, ki se širi tako med ekipo učiteljev in prenaša v klopi tečajnikov. Učenje je sproščeno, nasmejano in seveda občasno tudi malce zahtevno. Prava italijanska La dolce vita v Domžalah, v Dudah.

CAM015431 (2) (2)-1

Christine Kveder Berk, nemščina

Hvaležna sem, da sem lahko del pozitivnega in nasmejanega tima. V jezikovni center Dude vedno znova vstopim z veseljem, kajti človek se kar “naleze” smeha in sproščenosti in to občutijo tudi tečajniki. V takšnem delovnem okolju, človek lahko “premika gore” na področju učinkovitega podajanja znanja in to je zame izrednega pomena.

MarusaHladnik1

Maruša Hladnik, angleščina in španščina

Ljubezen do jezikov ter deljenje svojega znanja sta tista zaradi katerih mi je delo v Dudah zelo všeč. Ko pa to združiš še z zelo prijaznimi sodelavci, nasmejanimi in zadovoljnimi tečajniki in prijetnim vzdušjem pa delo postane del zabave.

TejaTratar
Teja Tratar, angleščina

Že odkar sem se sama učila v tem prijetnem okolju z odlično energijo, sem vedela, da želim biti nekoč na drugi strani in pridobljeno znanje deliti naprej.

Martin jesen 2021

Martin Rejec, angleščina

Že v osnovni šoli sem vedel, da želim delati z ljudmi. Ljubezen do angleščine in poučevanja pa sta se le še okrepila v srednji šoli. Moje ure odlikuje predvsem sproščeno vzdušje in potrpežljivost, kar pripomore pri premagovanju strahu pred delanjem napak.

slika
Kaja Cajhen, angleščina in francoščina

Jeziki so ključ do spoznavanja sveta. Z njimi si odklenemo vrata, ki nas popeljejo po tujih deželah in nam pomagajo odkriti nove kulture in ljudi. To bogastvo izkušenj je glavni razlog za mojo ljubezen do jezikov in v veselje mi je, da lahko s poučevanjem v Dudah, v pozitivnem in sproščenem, hkrati pa tudi profesionalnem okolju, pomagam tečajnikom »odkleniti vrata« v svet tujih jezikov.

KatjaMarinsek
Katja Marinšek, angleščina

Angleščina me je veselila že od malih nog, da pa je postala tako velik del mojega življenja pa gre pripisati prav Dudam. Sedaj, kot učiteljica želim pričarati podobno izkušnjo tudi našim tečajnikom.

Slika-Tjasa1
Tjaša Cerar, angleščina

Vzdušje in pozitivna energija sta v Dudah prisotni že odkar sem sama prvič prestopila prag, kot učenka. Zaradi tamkajšnjega predajanja znanja in predavateljev sem angleščino vzljubila. Z delom v Dudah pa sem združila področji, ki ju imam rada – delo z otroki in angleščino.

image_6487327

Eva Rode, angleščina

Dude predstavljajo velik del mojega življenja, saj sem jih sama kot učenka obiskovala skoraj 15 let. Z obiskovanjem tečajev pa nisem dobila le boljšega znanja angleškega jezika, temveč veliko več, kar sedaj tudi sama želim predati naprej. Delo z otroki, sproščeno vzdušje, nasmejana in pozitivna ekipa – lahko bi rekla, da je delo v Dudah popoln paket.

SpelaJanezic

Špela Frelih, angleščina in nemščina

Poučevanje mi je vedno bilo v veliko veselje. To pa se je še povečalo, ko sem začela sodelovati z jezikovno šolo DUDE, saj je vzdušje vedno sproščeno, kolektiv pa vedno nasmejan.

Resized_IMG_20211014_225705_958

Zana Agović, angleščina

V jezikovnem centru Dude lahko združim moje veselje do učenja otrok ter ljubezen do jezikov. V tem res uživam in prav zato sta to glavna razloga, zaradi katerih mi je delo v Dudah zelo všeč. Jezikovni center Dude je zame kot nek drugi dom, toplina in prijaznost zaposlenih pa je po mojem mnenju tisto, zaradi česar se tudi učenci vedno radi vračajo k nam.

Foto BB-1

Barbara Bešter, italijanščina in španščina

Pozitivna energija je osnova za dobro delo in veselje do učenja. In take energije v Dudah ne primanjkuje, prepleta se med vodstvom, učitelji in učenci, ki se se vsakič z nasmeškom spet vračajo v naše učilnice. Sama pa se veselim, da lahko ljubezen do jezikov in svoje znanje prenašam v tako prijetnem okolju, kjer delo poteka sproščeno, nasmejano in hkrati z veliko mero discipline.

Processed with VSCO with hb1 preset

Lea Onufrija, angleščina

Zmožnost spletanja prijateljstev, deljenja informacij, veselja in sreče z ljudmi, ki ne govorijo slovensko je tisto, kar odtehta še tako naporno učenje sklanjatev in spregatev. Predajanje znanja naprej in opazovanje iskric v očeh otrok, ko pridobivajo to zmožnost v zares čudovitem in sproščenem okolju pa je tisto, kar ti ljubezen do jezika še podvoji. 

 

Anja (2)

Anja Dernič, španščina in francoščina

Veseli me, da lahko svoje znanje in ljubezen do španščine in francoščine delim z vami v Dudah v sproščenem in hkrati delovnem vzdušju, ki prinese odlične rezultate.

kisovec

Janja Kisovec, nemščina

Prijetni tečajniki, vedno nasmejani in strokovni sodelavci, topel ambient… Zato je lahko učenje in poučevanje v Dudah tako zanimivo in zabavno.

vukobrat

Nela Vukobrat, hrvaščina in angleščina

Delo v Dudah je zanimivo, zmeraj pestro in vse sodelujoče ne le razveseli, temveč tudi nagradi z novim znanjem

DSCN7657 (2)

Iryna Kompaniyets, ruščina

Že ob prvem stiku z Dudam sem začutila domačnost ambienta in prijaznost vseh sodelavcev. V Dudah smo vsi velika družina, ki pod svoje okrilje vzame tečajnike in jih popelje po vznemirljivem svetu tujih jezikov.

Neža Zupančič - slika

Neža Zupančič, nemščina

Moje zanimanje in ljubezen do nemškega jezika segata nazaj v moja otroška leta. V veselje mi je, da v jezikovnem centru DUDE svoje znanje nemškega jezika prenašam v prijetnem in sproščenem okolju.