Osnovni podatki

 

DUDE, d. o. o.
Breznikova ulica 15
1230 Domžale

Tel.: 01 721 69 13
GSM: 041 317 444

TRR: 61000-0012866815
ID številka za DDV: SI90645928
Matična številka: 1197673

Naš jezikovni center je ime dobil po škotskih dudah.

DUDE so dobile ime po instrumentu škotske dude.

Delovni čas sprejemne pisarne

Od sredine avgusta do sredine junija:
  • od ponedeljka do četrtka od 10.00 do 18.00
  • ob petkih od 08.00 do 16.00
  • ob sobotah po dogovoru
V času poletnih počitnic:
  • od ponedeljka do petka  od 08.00 do 16.00
  • ob sobotah zaprto

Kdo smo?

 

Jezikovni center DUDE deluje že od septembra 1997.  Nahajamo se v poslovno-trgovskem centru BREZA v Domžalah na Breznikovi ulici 15.
Izobraževalni programi v jezikovnem centru DUDE so javno veljavni ter potrjeni s strani Ministrstva za šolstvo in šport RS. Smo član jezikovne sekcije jezikovnih centrov Slovenije pri Gospodarski Zbornici Slovenije.
Predavatelji smo strokovno usposobljeni, predani svojemu delu, in vedno dobro pripravljeni. Pozitivno vzdušje, sproščenost in individualni pristop so pogoj za uspešno poučevanje, zaradi katerega se tečajniki radi vračajo in s seboj pripeljejo še svoje družinske člane, prijatelje in znance.

S svojo vizijo vam pomagamo pri vaši osebnostni rasti, saj nam znanje daje večjo samozavest in samospoštovanje.

IMG-41

Lili Jurman, ustanoviteljica Jezikovnega centra DUDE

Skoraj dvaindvajset let je že minilo od sanj, ki so se mi uresničile. Te so bile ustanoviti jezikovni center, kjer bomo poučevali z največjo predanostjo, odgovornostjo, strokovnostjo in hkrati imeli individualni pristop do vseh tečajnikov. Z odličnimi predavatelji, ki so in še sodelujejo skozi vsa ta leta z našim centrom, nam je to tudi uspelo. Prav vsakdo, ki poučuje in je poučeval v DUDAH, je prispeval delček sebe v mozaik uspešne zgodbe, ki se nadaljuje. Zato bi se vsem predavateljem in hkrati tudi vsem tečajnikom iskreno zahvalila za sodelovanje, podporo in zaupanje.

marietta-net

Marjeta Jurman, direktorica

Voditi jezikovni center je zelo odgovorno delo. Toda s pravim kolektivom, ki ima skupni cilj maksimalno se potruditi in ustvariti prijetno vzdušje tako za tečajnike kot za vse, ki poučujemo, je veliko laže. Nadvse sem hvaležna, da imam tako čudovite sodelavce, ki so predani svojemu delu, čutijo odgovornost in z veseljem naredijo še kaj dodatnega za še večji skupni uspeh.

KARIN SLIKA (002)
Karin Kokalj, tajništvo in angleščina

Vedno sem rada poučevala in delala z otroci, a prijetno vzdušje, nasmejani obrazi in pozitivna energija naredi izkušnjo še toliko lepšo. Vesela sem, da lahko svoje znanje delim s tečajniki v Dudah.

FrancescoGiampa

Francesco Giampáitalijanščina

Poučevanjev Dudah je zelo profesionalno, organizirano in tudi delovno vzdušje je enkratno. V Dudah se počutim zelo sproščeno, prijetno in domače.

KarmenJerič

Karmen Jerič, italijanščina

Pravi užitek je poučevanje italijanskega jezika na Dudah – v jezikovni šoli, kjer je pozitivna energija osnovna gonilna sila, ki se širi tako med ekipo učiteljev in prenaša v klopi tečajnikov. Učenje je sproščeno, nasmejano in seveda občasno tudi malce zahtevno. Prava italijanska La dolce vita v Domžalah, v Dudah.

CAM015431 (2) (2)-1

Christine Kveder Berk, nemščina

Hvaležna sem, da sem lahko del pozitivnega in nasmejanega tima. V jezikovni center Dude vedno znova vstopim z veseljem, kajti človek se kar “naleze” smeha in sproščenosti in to občutijo tudi tečajniki. V takšnem delovnem okolju, človek lahko “premika gore” na področju učinkovitega podajanja znanja in to je zame izrednega pomena.

MarusaHladnik1

Maruša Hladnik, angleščina in španščina

Ljubezen do jezikov ter deljenje svojega znanja sta tista zaradi katerih mi je delo v Dudah zelo všeč. Ko pa to združiš še z zelo prijaznimi sodelavci, nasmejanimi in zadovoljnimi tečajniki in prijetnim vzdušjem pa delo postane del zabave.

PETJASLIKA
Petja Podlipnik, angleščina

V Dude sem prvič stopila kot osnovnošolka brez kakršnegakoli znanja jezikov. In po letih obiskovanja sem se zdaj vrnila, da pridobljeno znanje predam. Učenje jezikov je pomembno in v Dudah predvsem zabavno. Tečajniki me vedno znova presenetijo in skupaj nam nikoli ni dolgčas.

Martin jesen 2021

Martin Rejec, angleščina

Že v osnovni šoli sem vedel, da želim delati z ljudmi. Ljubezen do angleščine in poučevanja pa sta se le še okrepila v srednji šoli. Moje ure odlikuje predvsem sproščeno vzdušje in potrpežljivost, kar pripomore pri premagovanju strahu pred delanjem napak.

Brez naslova
Eva Debevec, španščina

Poučevanje tako lepega jezika, kot je španščina, mi je res v veliko veselje. Če prištejem še sodelovanje s prijaznimi sodelavci in tečajniki, željnimi znanja ter pozitivno vzdušje, ki vlada v Dudah, nasmeh na obrazu vsekakor ne uide.

Dude_spletna_stran
Veronika Senica, angleščina

Na jezikovnih tečajih sem že od malih nog vedno uživala, zato sem vesela, da imam sedaj v Dudah tudi sama priložnost predati svoje znanje angleščine mlajšim generacijam ter jim vzbuditi ljubezen do jezika.

Slika-Tjasa1
Tjaša Cerar, angleščina

Vzdušje in pozitivna energija sta v Dudah prisotni že odkar sem sama prvič prestopila prag, kot učenka. Zaradi tamkajšnjega predajanja znanja in predavateljev sem angleščino vzljubila. Z delom v Dudah pa sem združila področji, ki ju imam rada – delo z otroki in angleščino.

image_6487327

Eva Rode, angleščina

Dude predstavljajo velik del mojega življenja, saj sem jih sama kot učenka obiskovala skoraj 15 let. Z obiskovanjem tečajev pa nisem dobila le boljšega znanja angleškega jezika, temveč veliko več, kar sedaj tudi sama želim predati naprej. Delo z otroki, sproščeno vzdušje, nasmejana in pozitivna ekipa – lahko bi rekla, da je delo v Dudah popoln paket.

15925

Špela Frelih, angleščina in nemščina

Poučevanje mi je vedno bilo v veliko veselje. To pa se je še povečalo, ko sem začela sodelovati z jezikovno šolo DUDE, saj je vzdušje vedno sproščeno, kolektiv pa vedno nasmejan.

Resized_IMG_20211014_225705_958

Zana Agović, angleščina

V jezikovnem centru Dude lahko združim moje veselje do učenja otrok ter ljubezen do jezikov. V tem res uživam in prav zato sta to glavna razloga, zaradi katerih mi je delo v Dudah zelo všeč. Jezikovni center Dude je zame kot nek drugi dom, toplina in prijaznost zaposlenih pa je po mojem mnenju tisto, zaradi česar se tudi učenci vedno radi vračajo k nam.

Foto BB-1

Barbara Bešter, italijanščina in španščina

Pozitivna energija je osnova za dobro delo in veselje do učenja. In take energije v Dudah ne primanjkuje, prepleta se med vodstvom, učitelji in učenci, ki se se vsakič z nasmeškom spet vračajo v naše učilnice. Sama pa se veselim, da lahko ljubezen do jezikov in svoje znanje prenašam v tako prijetnem okolju, kjer delo poteka sproščeno, nasmejano in hkrati z veliko mero discipline.

kisovec

Janja Kisovec, nemščina

Prijetni tečajniki, vedno nasmejani in strokovni sodelavci, topel ambient… Zato je lahko učenje in poučevanje v Dudah tako zanimivo in zabavno.

DSCN7657 (2)

Iryna Kompaniyets, ruščina

Že ob prvem stiku z Dudam sem začutila domačnost ambienta in prijaznost vseh sodelavcev. V Dudah smo vsi velika družina, ki pod svoje okrilje vzame tečajnike in jih popelje po vznemirljivem svetu tujih jezikov.