Osnovni podatki

 

DUDE, d. o. o.
Breznikova ulica 15
1230 Domžale

Tel.: 01 721 69 13
GSM: 041 317 444

TRR: 61000-0012866815
ID številka za DDV: SI90645928
Matična številka: 1197673

Naš jezikovni center je ime dobil po škotskih dudah.

DUDE so dobile ime po instrumentu škotske dude.

Delovni čas sprejemne pisarne

Od sredine avgusta do sredine junija:
  • od ponedeljka do četrtka od 10.00 do 18.00
  • ob petkih od 08.00 do 16.00
  • ob sobotah po dogovoru
V času poletnih počitnic:
  • od ponedeljka do petka  od 08.00 do 16.00
  • ob sobotah zaprto

Kdo smo?

 

Jezikovni center DUDE deluje že od septembra 1997.  Nahajamo se v poslovno-trgovskem centru BREZA v Domžalah na Breznikovi ulici 15.
Izobraževalni programi v jezikovnem centru DUDE so javno veljavni ter potrjeni s strani Ministrstva za šolstvo in šport RS. Smo član jezikovne sekcije jezikovnih centrov Slovenije pri Gospodarski Zbornici Slovenije.
Predavatelji smo strokovno usposobljeni, predani svojemu delu, in vedno dobro pripravljeni. Pozitivno vzdušje, sproščenost in individualni pristop so pogoj za uspešno poučevanje, zaradi katerega se tečajniki radi vračajo in s seboj pripeljejo še svoje družinske člane, prijatelje in znance.

S svojo vizijo vam pomagamo pri vaši osebnostni rasti, saj nam znanje daje večjo samozavest in samospoštovanje.

IMG-41

Lili Jurman, ustanoviteljica Jezikovnega centra DUDE

Skoraj dvaindvajset let je že minilo od sanj, ki so se mi uresničile. Te so bile ustanoviti jezikovni center, kjer bomo poučevali z največjo predanostjo, odgovornostjo, strokovnostjo in hkrati imeli individualni pristop do vseh tečajnikov. Z odličnimi predavatelji, ki so in še sodelujejo skozi vsa ta leta z našim centrom, nam je to tudi uspelo. Prav vsakdo, ki poučuje in je poučeval v DUDAH, je prispeval delček sebe v mozaik uspešne zgodbe, ki se nadaljuje. Zato bi se vsem predavateljem in hkrati tudi vsem tečajnikom iskreno zahvalila za sodelovanje, podporo in zaupanje.

marietta-net

Marjeta Jurman, direktorica

Voditi jezikovni center je zelo odgovorno delo. Toda s pravim kolektivom, ki ima skupni cilj maksimalno se potruditi in ustvariti prijetno vzdušje tako za tečajnike kot za vse, ki poučujemo, je veliko laže. Nadvse sem hvaležna, da imam tako čudovite sodelavce, ki so predani svojemu delu, čutijo odgovornost in z veseljem naredijo še kaj dodatnega za še večji skupni uspeh.

IRMA
Irma Ahčin, poslovna sekretarka

Ob prestopu modrih vrat takoj začutiš toplino in domačnost prostorov. K temu vzdušju pa doprinesejo še pozitivnost, dobra volja in trud zaposlenih k dobremu počutju tečajnikov in obiskovalcev. Veseli me, da sem sprejeta v tako prijeten kolektiv in obljubim, da se bom trudila vzdrževati takšno vzdušje še naprej.

FrancescoGiampa

Francesco Giampáitalijanščina

Poučevanjev Dudah je zelo profesionalno, organizirano in tudi delovno vzdušje je enkratno. V Dudah se počutim zelo sproščeno, prijetno in domače.

KarmenJerič

Karmen Jerič, italijanščina

Pravi užitek je poučevanje italijanskega jezika na Dudah – v jezikovni šoli, kjer je pozitivna energija osnovna gonilna sila, ki se širi tako med ekipo učiteljev in prenaša v klopi tečajnikov. Učenje je sproščeno, nasmejano in seveda občasno tudi malce zahtevno. Prava italijanska La dolce vita v Domžalah, v Dudah.

CAM015431 (2) (2)-1

Christine Kveder Berk, nemščina

Hvaležna sem, da sem lahko del pozitivnega in nasmejanega tima. V jezikovni center Dude vedno znova vstopim z veseljem, kajti človek se kar “naleze” smeha in sproščenosti in to občutijo tudi tečajniki. V takšnem delovnem okolju, človek lahko “premika gore” na področju učinkovitega podajanja znanja in to je zame izrednega pomena.

MarusaHladnik1

Maruša Hladnik, angleščina in španščina

Ljubezen do jezikov ter deljenje svojega znanja sta tista zaradi katerih mi je delo v Dudah zelo všeč. Ko pa to združiš še z zelo prijaznimi sodelavci, nasmejanimi in zadovoljnimi tečajniki in prijetnim vzdušjem pa delo postane del zabave.

TejaTratar
Teja Tratar, angleščina

Že odkar sem se sama učila v tem prijetnem okolju z odlično energijo, sem vedela, da želim biti nekoč na drugi strani in pridobljeno znanje deliti naprej.

Katja-Tabernik

Katja Tabernik, angleščina

Delo v Dudah je prijetna in pestra izkušnja, ki poteka v domačem ambientu z odlično organiziranim vodstvom in prijaznim kadrom.

ZalaZavrsnik1
Zala Završnik, angleščina

Vedno sem rada poučevala in delala z otroki, a prijetno vzdušje v Dudah izkušnjo naredi še toliko lepšo, tako za učitelja kot tudi za učence.

KatjaMarinsek
Katja Marinšek, angleščina

Angleščina me je veselila že od malih nog, da pa je postala tako velik del mojega življenja pa gre pripisati prav Dudam. Sedaj, kot učiteljica želim pričarati podobno izkušnjo tudi našim tečajnikom.

Slika-Tjasa1
Tjaša Cerar, angleščina

Vzdušje in pozitivna energija sta v Dudah prisotni že odkar sem sama prvič prestopila prag, kot učenka. Zaradi tamkajšnjega predajanja znanja in predavateljev sem angleščino vzljubila. Z delom v Dudah pa sem združila področji, ki ju imam rada – delo z otroki in angleščino.

Eva

Eva Letnar, angleščina

Ob vstopu v DUDE te vedno pričakajo nasmejani obrazi, sproščeno vzdušje in pozitivna energija. Vesela sem, da lahko svoje znanje delim s tečajniki v tako prijetnem in spodbudnem okolju.

SpelaJanezic

Špela Frelih, angleščina in nemščina

Poučevanje mi je vedno bilo v veliko veselje. To pa se je še povečalo, ko sem začela sodelovati z jezikovno šolo DUDE, saj je vzdušje vedno sproščeno, kolektiv pa vedno nasmejan.

FB_IMG_1507725139636

Gregor Kotnik, angleščina

Tuji jeziki me zanimajo že od malih nog. V veselje in čast mi je, da v jezikovnem centru DUDE svoje znanje prenašam tudi na mlajše generacije.

Foto BB-1

Barbara Bešter, italijanščina in španščina

Pozitivna energija je osnova za dobro delo in veselje do učenja. In take energije v Dudah ne primanjkuje, prepleta se med vodstvom, učitelji in učenci, ki se se vsakič z nasmeškom spet vračajo v naše učilnice. Sama pa se veselim, da lahko ljubezen do jezikov in svoje znanje prenašam v tako prijetnem okolju, kjer delo poteka sproščeno, nasmejano in hkrati z veliko mero discipline.

image1 (003)

Uršula Peterlin, nemščina in angleščina

Kot učenka sem vedno rada prihajala v jezikovni center DUDE. Predvsem zaradi zabavnega in prijetnega vzdušja ter dobrih učiteljev, ki znajo v tebi vzpodbuditi še večjo željo po znanju tujih jezikov. Zato sem hvaležna, da lahko to izkušnjo sedaj delim naprej.

Anja (2)

Anja Dernič, španščina in francoščina

Veseli me, da lahko svoje znanje in ljubezen do španščine in francoščine delim z vami v Dudah v sproščenem in hkrati delovnem vzdušju, ki prinese odlične rezultate.

Nina Jerončič

Nina Jerončič, nemščina in angleščina

V jezike sem zaljubljena že od otroštva in vesela sem, da lahko svojo ljubezen do njih delim dalje. Verjamem, da se najbolje učimo prek srca in v pozitivnem okolju, zato me veseli delati v šoli, kjer je tega na pretek.

Adriana Porovne

Adriana Porovne, angleščina

Ghandi je nekoč dejal: “Živi, kot da boš umrl jutri. Uči se, kot da boš živel za vedno.” Moje poslanstvo je učence ne le učiti, temveč pri njih vzbuditi željo po učenju, saj se tako njihova rast nikoli ne konča.