Osnovni podatki

 

DUDE, d. o. o.
Breznikova ulica 15
1230 Domžale

Tel.: 01 721 69 13
GSM: 041 317 444

TRR: 61000-0012866815
ID številka za DDV: SI90645928
Matična številka: 1197673

Naš jezikovni center je ime dobil po škotskih dudah.

DUDE so dobile ime po instrumentu škotske dude.

Delovni čas sprejemne pisarne

Od sredine avgusta do sredine junija:
  • od ponedeljka do četrtka od 10.00 do 18.00
  • ob petkih od 08.00 do 16.00
  • ob sobotah po dogovoru
V času poletnih počitnic:
  • od ponedeljka do petka  od 08.00 do 16.00
  • ob sobotah zaprto

Kdo smo?

 

Jezikovni center DUDE deluje že od septembra 1997.  Nahajamo se v poslovno-trgovskem centru BREZA v Domžalah na Breznikovi ulici 15.
Izobraževalni programi v jezikovnem centru DUDE so javno veljavni ter potrjeni s strani Ministrstva za šolstvo in šport RS. Smo član jezikovne sekcije jezikovnih centrov Slovenije pri Gospodarski Zbornici Slovenije.
Predavatelji smo strokovno usposobljeni, predani svojemu delu, in vedno dobro pripravljeni. Pozitivno vzdušje, sproščenost in individualni pristop so pogoj za uspešno poučevanje, zaradi katerega se tečajniki radi vračajo in s seboj pripeljejo še svoje družinske člane, prijatelje in znance.

S svojo vizijo vam pomagamo pri vaši osebnostni rasti, saj nam znanje daje večjo samozavest in samospoštovanje.

IMG-41

Lili Jurman, ustanoviteljica Jezikovnega centra DUDE

Skoraj dvaindvajset let je že minilo od sanj, ki so se mi uresničile. Te so bile ustanoviti jezikovni center, kjer bomo poučevali z največjo predanostjo, odgovornostjo, strokovnostjo in hkrati imeli individualni pristop do vseh tečajnikov. Z odličnimi predavatelji, ki so in še sodelujejo skozi vsa ta leta z našim centrom, nam je to tudi uspelo. Prav vsakdo, ki poučuje in je poučeval v DUDAH, je prispeval delček sebe v mozaik uspešne zgodbe, ki se nadaljuje. Zato bi se vsem predavateljem in hkrati tudi vsem tečajnikom iskreno zahvalila za sodelovanje, podporo in zaupanje.

marietta-net

Marjeta Jurman, direktorica

Voditi jezikovni center je zelo odgovorno delo. Toda s pravim kolektivom, ki ima skupni cilj maksimalno se potruditi in ustvariti prijetno vzdušje tako za tečajnike kot za vse, ki poučujemo, je veliko laže. Nadvse sem hvaležna, da imam tako čudovite sodelavce, ki so predani svojemu delu, čutijo odgovornost in z veseljem naredijo še kaj dodatnega za še večji skupni uspeh.

KARIN SLIKA (002)
Karin Kokalj, tajništvo in angleščina

Vedno sem rada poučevala in delala z otroci, a prijetno vzdušje, nasmejani obrazi in pozitivna energija naredi izkušnjo še toliko lepšo. Vesela sem, da lahko svoje znanje delim s tečajniki v Dudah.

FrancescoGiampa

Francescoitalijanščina

Poučevanje v Dudah je zelo profesionalno, organizirano in tudi delovno vzdušje je enkratno. V Dudah se počutim zelo sproščeno, prijetno in domače.

KarmenJerič

Karmen, italijanščina

Pravi užitek je poučevanje italijanskega jezika na Dudah – v jezikovni šoli, kjer je pozitivna energija osnovna gonilna sila, ki se širi tako med ekipo učiteljev in prenaša v klopi tečajnikov. Učenje je sproščeno, nasmejano in seveda občasno tudi malce zahtevno. Prava italijanska La dolce vita v Domžalah, v Dudah.

CAM015431 (2) (2)-1

Christine, nemščina

Hvaležna sem, da sem lahko del pozitivnega in nasmejanega tima. V jezikovni center Dude vedno znova vstopim z veseljem, kajti človek se kar “naleze” smeha in sproščenosti in to občutijo tudi tečajniki. V takšnem delovnem okolju, človek lahko “premika gore” na področju učinkovitega podajanja znanja in to je zame izrednega pomena.

MarusaHladnik1

Maruša, angleščina in španščina

Ljubezen do jezikov ter deljenje svojega znanja sta tista zaradi katerih mi je delo v Dudah zelo všeč. Ko pa to združiš še z zelo prijaznimi sodelavci, nasmejanimi in zadovoljnimi tečajniki in prijetnim vzdušjem pa delo postane del zabave.

PETJASLIKA
Petja, angleščina in nemščina

V Dude sem prvič stopila kot osnovnošolka brez kakršnegakoli znanja jezikov. In po letih obiskovanja sem se zdaj vrnila, da pridobljeno znanje predam. Učenje jezikov je pomembno in v Dudah predvsem zabavno. Tečajniki me vedno znova presenetijo in skupaj nam nikoli ni dolgčas.

Martin jesen 2021

Martin, angleščina

Že v osnovni šoli sem vedel, da želim delati z ljudmi. Ljubezen do angleščine in poučevanja pa sta se le še okrepila v srednji šoli. Moje ure odlikuje predvsem sproščeno vzdušje in potrpežljivost, kar pripomore pri premagovanju strahu pred delanjem napak.

Eva Pavlin
Eva, angleščina

Že od majhnega vem, da je učiteljstvo pravi poklic zame. Delo z otroki me zelo veseli. Otroci me dnevno navdušujejo, in menim, da se od njih odrasli lahko veliko naučimo. Vsak teden se v Dude pripeljem z največjim nasmehom in komaj čakam, da se začnejo naše ure. Zagotovo pa mi poleg otrok nasmeh na obraz nariše tudi zakon ekipa, kjer nikoli ne zmanjka dobre volje in polno koristnih nasvetov. Mislim, da bom zaradi poučevanja v Dudah več kot pripravljena na poučevanje v šoli.

TAJA - 2
Taja, angleščina

Sama sem že od 7. razreda osnovne šole vedela, da želim skozi življenje delati z otroki. Učenje angleščine v Dudah mi to omogoča tudi poleg vseh ostalih obveznosti, prav tako pa združuje tudi mojo drugo strast – angleški jezik. Veseli me, da lahko znanje angleščine na zabaven in sproščen način prenašam naprej na otroke.

Slika-Tjasa1
Tjaša, angleščina

Vzdušje in pozitivna energija sta v Dudah prisotni že odkar sem sama prvič prestopila prag, kot učenka. Zaradi tamkajšnjega predajanja znanja in predavateljev sem angleščino vzljubila. Z delom v Dudah pa sem združila področji, ki ju imam rada – delo z otroki in angleščino.

image_6487327

Eva, angleščina

Dude predstavljajo velik del mojega življenja, saj sem jih sama kot učenka obiskovala skoraj 15 let. Z obiskovanjem tečajev pa nisem dobila le boljšega znanja angleškega jezika, temveč veliko več, kar sedaj tudi sama želim predati naprej. Delo z otroki, sproščeno vzdušje, nasmejana in pozitivna ekipa – lahko bi rekla, da je delo v Dudah popoln paket.

15925

Špela, angleščina in nemščina

Poučevanje mi je vedno bilo v veliko veselje. To pa se je še povečalo, ko sem začela sodelovati z jezikovno šolo DUDE, saj je vzdušje vedno sproščeno, kolektiv pa vedno nasmejan.

Resized_IMG_20211014_225705_958

Zana, angleščina

V jezikovnem centru Dude lahko združim moje veselje do učenja otrok ter ljubezen do jezikov. V tem res uživam in prav zato sta to glavna razloga, zaradi katerih mi je delo v Dudah zelo všeč. Jezikovni center Dude je zame kot nek drugi dom, toplina in prijaznost zaposlenih pa je po mojem mnenju tisto, zaradi česar se tudi učenci vedno radi vračajo k nam.

KATJA -2

Katja, angleščina

“Prvič sem v Dude prišla kot učenka, ko sem bila stara 5 let. Sedaj se vračam v drugačni vlogi, ki združuje stvari, ki jih imam rada: poučevanje, veselje do jezikov in učenci z željo po znanju.”

kisovec

Janja, nemščina

Prijetni tečajniki, vedno nasmejani in strokovni sodelavci, topel ambient… Zato je lahko učenje in poučevanje v Dudah tako zanimivo in zabavno.

DSCN7657 (2)

Iryna, ruščina

Že ob prvem stiku z Dudam sem začutila domačnost ambienta in prijaznost vseh sodelavcev. V Dudah smo vsi velika družina, ki pod svoje okrilje vzame tečajnike in jih popelje po vznemirljivem svetu tujih jezikov.

NIKA 2

Nika, angleščina

Že ko sem prvič prestopila prag Dud, sem bila navdušena. To je jezikovna šola, ki otrokom ne nudi le obilo znanja, ampak tudi predanost, srčnost in domačnost. Že od malih nog sem si želela postati učiteljica angleščine in vesela sem, da lahko to svojo željo uresničujem v tako pozitivnem okolju.

NELI -2

Neli, španščina in angleščina

Jeziki so me od nekdaj veselili in mi vzbujali zanimanje. Vesela sem, da lahko v Dudah svoje znanje in veselje do jezikov delim z drugimi v sproščenem in pozitivnem okolju, kamor se učenci vedno radi vračajo.

IMG_8636a (002)

Mia, angleščina

V jezikovnem centru DUDE imam priložnost deliti in razvijati znanje med učenci. Vedno sem uživala v sodelovanju in poučevanju otrok, a delo v jezikovnem centru DUDE še dodatno obogati to izkušnjo.

IMG_8707 (002)

Kaja, angleščina

Angleščina ima posebno mesto v mojem srcu, saj sem se je začela učiti že pri rosnih treh letih. Že v osnovnošolskih letih sem se zavedala, da bi rada nekega dne to ljubezen do jezika predajala tudi drugim. Prav zato sem se leta 2018 odločila za študij anglistike na Filozofski fakulteti v Ljubljani. Moj cilj je pokazati otrokom in mladim, da angleščina ni noben bav bav in da je učenje jezika lahko prijetno ter celo zabavno.