Individualno poučevanje

 

Vedno bolj priljubljena oblika učenja je individualno poučevanje jezika, za katerega se udeleženci največkrat odločijo zaradi potrebe po pridobivanju znanja tujega jezika v najkrajšem možnem času (službene obveznosti, priprave na potovanje), zaradi želje pridobiti samozavest pri komunikaciji v tujem jeziku, dodatne razlage snovi, ki jim dela težave, in za opravljanje izpitov.

Pri individualnem poučevanju se učni program, obseg, hitrost obravnavanja in utrjevanja snovi ter termini prilagajajo vsakemu tečaniku posebej.

Knjige, material, dodatki za obročno plačevanje in popusti niso všteti v ceno.

 

Individualno poučevanje osnovnošolca                                                             34,16 EUR z DDV    (45min)

Individualno poučevanje srednješolca                                                               40,26 EUR z DDV    (45min)

Individualno poučevanje študenta in odraslega tečajnika                          48,80 EUR z DDV   (45min)

Individualno poučevanje poslovnega / strokovnega jezika                        54,90 EUR z DDV   (45min)

individualno_poucevanje

Brezplačno

Testiranje in svetovanje
Preden vas vpišemo v tečaj, vas brezplačno testiramo ter vam svetujemo najbolj primeren program. Predstavimo vam tudi literaturo, dodatni material ter način našega poučevanja.

Torbica
Vsi novi tečajniki dobite brezplačno torbo za literaturo.

Dodatne vaje
Predavatelji vam po potrebi pripravijo dodatne vaje za utrjevanje besedišča in slovničnih struktur.

Izposoja knjig in revij
Branje je nepogrešljivo orodje za razumevanje jezika in bogatenje besednega zaklada. Iz naše knjižnice si lahko brezplačno izposojate tujejezične knjige in revije različnih težavnostnih stopenj.

PRIJAVNICA
Podatki o udeležencu

Ime

Priimek

Rojstni dan

Naslov

Kraj in poštna številka

Telefon

GSM

Email

Podjetje

Kontaktna oseba

Plačilo

Tip plačnika

Način plačila*

Vpis

 Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Dude, d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja, odjava je možna na e-mail dude@dude.si.

*Pri plačilu na dva obroka se obračuna 3,5% dodatka. Več informacij si lahko preberete na strani plačilni pogoji